Quatro Stagioni

Heb jij zin om met je team een fijne dag te beleven waarin je de verbinding met elkaar en met de natuur versterkt?

Ontdek dan het aanbod van Goeddoeners!

Op het ritme van de natuur en de seizoenen kan je met je team meehelpen met De Wroeter, een sociaal maatwerkbedrijf in bio-landbouw en groenonderhoud. Heel leerrijk om samen te werken met De Wroeters, allemaal getalenteerde gasten die je graag iets bijleren over hun vak.

Koen en Kim van 37graden zorgen ervoor dat het voor jullie team plezante dagen zijn. Een goede combi van inspanning en ontspanning. Van spel en lekker eten. Hartverwarmend en origineel.

Lente/zomer

Vanaf mei staan er gecombineerde dagen van werken en oogsten op het programma.

Wat dacht je van met je team de bloemenpluktuin in te trekken? Eerst om te werken en vervolgens jezelf te verwennen met een eigen geplukt boeket. Een dag je omringen met de schoonheid van bloemen doet wonderen voor je welzijn en dat van je team!

Of een paar uur wieden op het veld van de zelfoogsttuin. Om dan recht van het veld groenten te oogsten en samen te koken. De luxe van eenvoud herontdekken.

Herfst

Wil je misschien je eigen bedrijfsappelsap maken? Dat kan! Samen met de medewerkers van De Wroeter hoogstamappels plukken. En dan mee appelsap maken en flessen vullen. Het is zelfs mogelijk om een voorraadje met een eigen etiket te maken en mee te nemen!

Voor de vries moeten de rapen en pompoenen van het veld. En daar is snel een lekker soepje van gemaakt.

Winter

Zelfs in de winter is er werk op het land. Mutsaarden maken is stoer werk. Een mutsaard is een gebonden takkenbos van fijne wilgentakken. Deze worden gesneden en vervolgens gebonden. Ze dienen om het vuur aan te maken in de huisjes in Bokrijk. Op een originele manier stap je in de geschiedenis en je hoeft ’s avonds niet meer naar de fitness!